dijous, 14 d’octubre del 2010

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.00 H.
3ªJORNADA. UD.MAHON - CE FERRERIES B.
Els juvenils disputaran es tercer partit de copa, sera en es camp de San Carlos contra la Unio, un equip que en els dos partits que ha disputat ha te una victoria i una derrota.
Els jugadors d'en Nito Torrent afrontaran es partit amb ganes de millorar despres de la bona imatge que van donar en es darrer partit, a mes ara ja compten amb tota sa plantilla al complert.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.30 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUIS.
Els cadets d'en Canari jugaran aquest diumenge una nova jornada de lliga despres del bon començament que van tenir a casa contra la Unio, aquesta setmana ens visita el Sant Lluis, un dels 3 equips que han guanyat els 2 partits que han jugat, per tant ens trobarem amb una prova contra un equip en forma, i una motivacio mes per els nostres jugadors que tindran ganes d'oferir un bon partit a s'aficio.

INFANTILS A. DIUMENGE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. UD. MAHON - CE FERRERIES.
Els infantils d'en Fredo juguen diumenge en es camp de La Unio, un equip sempre complicat dins el seu camp, amb bona feina de cantera, tot i que no van tenir un bon començament no ens podrem confiar, hem de continuar amb es bon partit que vam fer sa darrera jornada, en que vam demostrar que podem fer bon futbol.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. FERRERIES ATC - SAMI DEL NORTEÑO.
Els infantils de primer any, rebran dissabte mati al Sami, un equip que tambe ha perdut els 2 partits que ha disputat, per lo que sera una bona ocasió de puntuar, i anar agafant moral i anar entrant amb es ritme de sa competició.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONES.
Els alevins debutarán a casa aquest dissabte contra l'Sporting Mahonés un equip que va començar empatant a sa primera jornada, en una competició que vam començar de manera pletorica guanyant amb claredat en es camp del Sami, tot i aixó no ens podem confiar amb els rivals i intentar jugar com sabém i divertir nos, dins es camp fent es futbol d'atac que practicam, es tracta de anar aprenent.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
Els alevins f-7, també jugarán es primer partit de sa temporada a casa en es camp anexe, contra el Dosa un equip que va perdre de manera clara en es primer partit contra el Penya Ciutadella.
Els al.lots que entrena en Bep Pons, tindrán gens de fer un bon partit a casa, en que ho donarán tot per aconseguir els punts i sobretot poder fer gols i anar aprenent.