dimecres, 20 d’octubre del 2010

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

Aquest cap de setmana també comencen sa competició els benjamins, per lo tant ja estarán en rodatge tots els 11 equips del club.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 17.00 H.
4ª JORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Els juvenils d'en Nito Torrent tanquén sa primera volta de copa a casa contra s'Alaior, un equip que no acaba de remuntar i esta tot just damunt noltros a sa classificació, lo que será una bona ocasió per els nostres jugadors de puntuar i seguir donant sa bona imatge que hem donat en els darrers 2 partits.

CADETS. DIUMENGE A LES 10.00 H.
4ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els cadets d'en Canari tenen una dificil sortida en es camp del Villacarlos, un equip sempre complicat dins el seu camp que ens posará les coses dificils.
Els jugadors venen de disputar 2 partits complicats, tot i aixi tenim 4 punts, es jugadors sortirán a jugar sa pilota que es lo que els hi demana el seu entrenador.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 10.00 H.
4ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any afrontarán amb moral aquest nou partit després d'aconseguir sa primera victoria de manera brillant.
Davant tindrán un rival complicat ja que el Sant Lluís es el lider, després de guanyar els 3 primers partits, els jugadors sortirán amb ganes de donar ho tot, i si es possible aconseguir algún punt.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 10.00 H.
3ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els alevins d'en Martí jugarán a Ciutadella en es camp del Penya una nova jornada de lliga, en que hi arribén com a liders després d'haver començat de manera brillant sa competició, en que han fet 2 grans partits, els ciutadellencs están a mitjan taula amb una victoria i una derrota, peró no ens podém confiar, si els jugadors fan un bon partit tindrén opcions de puntuar.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
3ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Els alevins que entrena en Bep Pons, jugarán a Alaior aquest dissabte, un equip que ha guanyat els dos partits que ha jugat.
Nosaltres jugarém amb ses ganes que ens va donar, es darrer partit en que vam acabar jugant molt be i quasi treim un resultat positiu.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.15 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
Els benjamins a de segón any que aquesta temporada els entrena en Vicent Perez, debutarán a sa copa contra el Penya Orient en es nostro camp.
En es torneig de copa jugarém un total de 10 partits a 1 volta contra els 11 equips que hi ha subscrits.
Els jugadors després de 1 mes i mig d'entrenaments ja tenen ganes de començar, per aixó jugarán amb totes ses ganes i intentarán fer ho lo millor que puguin.
Anims al.lots, lo important es aprendre i disfrutar.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
1ªJORNADA. UD.SEISLAN - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any, que per primera vegada jugarán com a federats están entrenats per en Bep Capó, debutarán a Maó en es camp del Seislán.
Aquesta será sa primera jornada de les 10 que conformen es torneig de copa que també es a 1 volta.
Els jugadors están molt ilusionats per aquest debut, ja que tenen ganes de poder fer un bon partit i anar aprenent en aquesta epoca de formació, en que lo més important es disfrutar i aprendre.
Anims al.lots.