diumenge, 10 d’octubre del 2010

CADETS LLIGA. PENYA CIUTADELLA 4 - FERRERIES 1.

Els cadets tenien un partit molt dificil aquest mati en es camp del Penya, que la temporada passada van quedar campions amb molta superioritat, i ens han superat per 4 a 1.
El Penya ha dominat durant els primers 40 minuts, i ens han marcat 2 gols que han deixat es partit una mica complicat, pero 1 gol d'en Lluis Marques en es minut 12 del segon temps, ens ha posat dins es partit fins que en el minut 27 ens han marcat el 3 a 1, hem disposat de uns minuts que veiem que teniem opcions de poder empatar, pero aquell gol ha estat definitiu, per que el Penya guanyes es partit i encara en els darrers minuts ens han marcat el quart gol, en que tot i sa gran qualitat des rival, que presumiblement son els clars favorits a revalidar es titol, hem tingut fases en que no hem desentonat i els jugadors han demostrat que poden fer un bon campionat.