dijous, 14 d’octubre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 15.45 HORES.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - CD CONSTANCIA.
Aquest dissabte, partit complicat el que ens esperá contra el lider que está en gran forma i que te una plantilla de garanties, en una hora poc corrent per motius aliens al nostre club, ja que es club d'Inca per problemes amb els passatges, ens hem vist obligats a posar aquest horari.
Es partit que tenim que afrontár aquest dissabte ho farém amb les forces intactes ja que vam tenir que suspendre es partit que teniem que jugar dimarts a Fornells, tenim alguns jugadors tocats que possiblent es perdrán es partit, peró recuparám n'Abel que es va perdre es darrer partit per haver estat expulsat en es darrer partit que va jugar.
El rival que ens visita ve de guanyar de forma clara al Campos i va lider en solitari amb 6 victories i 2 empats, i esta invicte dins es campionat, per lo que per puntuar tindrém que fer un partit gairebé perfecte, donadá sa qualitat des rival, esteim segurs que els jugadors son capaços de fer suar de valent al constancia sempre i quant es pugui fer un bon treball d'equip.
Per tant esperém que els aficionats venguin al camp tot i s'horari ja que els jugadors ho necessitarán en aquest dificil partit, peró en futbol tot es possible.