dissabte, 23 d’octubre del 2010

ALEVINS F-7. ALAIOR 4 - FERRE 4.

Gran partit dels alevins f-7, que a mesura que passen les jornades juguen millor i avui han tornat a fer una passa mes, en un partit amb emoció i gols que ha acabat amb empat a 4 gols.
Es partit ha tingut moltes alternancies en es marcador, amb els dos equips jugant a s'atac, en que a vegades s'avançava un i després s'altre equip remuntava.
Ha començat molt be es partit per nosaltres en es primer quart, en que hem agafat avantatge de 0 a 2, amb gols de n'Adriá i en Julen, peró els alaiorencs a poc a poc han anat remuntant i han conseguit s'empat a 2.
Fins que en els darrers 10 minuts ha vingut sa bogeria de gols, ja que en es minut 52 s'equip local s'ha avançat i tot just 1 minut després en Jordi Moll feia s'empat a 3 gols i tot just treure des mig camp s'Alaior sa tornat a posar davant amb es quart gol, fins que en David Febrer en es darrer minut ha fet es definitiu empat a 4.