diumenge, 17 d’octubre del 2010

INFANTILS A. 2ÓN ANY. UD.MAHÓN 0 - FERRE 2.

Els infantils d'en Fredo han aconseguit una altra bona victoria avui en es camp de La Unió per 0 a 2, en un partit que han superat totes les adversitats i han estat clarament superiors.
Desde el primer minut ja s'ha vist que erem superiors i hem tingut gran quantitat d'ocasions de gol, i es que si haguessim estat afortunats cara a porteria sa victoria hagués pogut ser molt mes amplia, i es primer gol ha arribat en es minut 40 que l'ha convertit en Joan Vidal, tot i es gol sa tonica des partit no ha cambiat i s'equip ha continuat molt posat dins es partit i en es minut 50 en Joan Vidal ha fet el definitiu 0 a 2, i ja d'aqui al final des partit no s'ha mogut es marcador, només en es minut 55 ha vingut sa jugada polemica quant ha tret a en Joan Vidal, per una expulsió injusta i es que tot i sa victoria s'arbitratge ha estat molt desencertat i ens ha perjudicat, ja que ha dit que es jugador ha empés s'arbitre cosa que no ha estat aixi.