dijous, 7 d’octubre del 2010

TERCERA DIVISIO. DIUMENGE A LES 17.00 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES - ALAIOR.
Bon partit el que ens espera diumenge en el nostre camp, ja que ens visita s'Alaior, i aixo vol dir derbi, un partit ple rivalitat esportiva i que els dos equips esperen amb ganes.
Aquest any arriba mes prest que la temporada passada, per lo que els punts encara no son a vida o mort, pero els dos equips els necessiten ja que es troben amb 4 punts cadascun, i els necessiten per pujar a sa classificacio.
Nosaltres ens trobam en projeccio, ja que en els darrers 2 partits tot i no guanyar, hem fet bons partits contra els millors equips de sa categoria, per lo que cada vegada tenim mes confiança, i segur que si la sort ens acompanya podrem treure es partit en es nostre favor, els jugadors es troben molt ilusionats per aquest partit i ho donaran tot dins es camp, per treure els 3 punts, els alaiorencs es un equip molt batallador i ben colocat en defensa, i no ens posara les coses gens facils.
Es un partit que els jugadors necessiten als anims de sa gent i segurament que aquest diumenge el cap estara ple per anirar als jugadors i entre tots treure es partit endavant.