diumenge, 17 d’octubre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - CIDE 1.

Els juvenils de lliga balear, han demostrat que están en una gran forma guanyant al CIDE per 2 a 1, un resultat massa ajustat ja que hem dominat mes clarament del que diu es marcador.
Ens enfrontavém avui a un bon equip que tenia els mateixos punts que noltros, peró s'han vist superat per els nostres jugadors que avui en una nova demostració d'entrega han guanyat de manera merescuda amb dos gols d'en Ruben Ametller després de 2 gran jugades en equip i si no hagués estat per 2 o 3 bones intervencions des porter del Cide haguessim marcat més gols, ells ens han marcat en una de les poques que han tingut.
Lo més meritoria de sa victoria es que no ha estat gens fácil ja que els mallorquins son un equip amb envergadura i fort fisicament que en els primers 45 minuts ens han presionat molt be, tot i aixi hem tingut 3 arribades amb cert perill, quasi totes venien amb jugades rápides de les bandes, i ja podriém haver marcat abans del descans.
Peró ha estat en el segón temps quant hem dominat clarament es partit, i han vingut els gols, ja que els jugadors han sortits decidits desde es minut 46 a per sa victoria que al final ha arribat merescudament, i amb aquesta victoria ens colocám ens posicions capdavanteres, de un equip que sembla que cada dia estigui millor i oferint partits molts complerts als aficionats.
Els dos gols els hem marcat de manera casi seguida en es minuts 70 i 73.
Una vegada més volém felicitat als jugadors i entrenadors per aquesta bona temporada que están fent.