dimecres, 27 d’octubre del 2010

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

En aquest cap de setmana no hi ha competició de, Cadets, Infantils i Alevins ja que hi ha partits de seleccions menorquines es dilluns dia 1 de novembre.
Per tant només hi ha 3 equips que jugarán els juvenils b, i els dos equips benjamins.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 18.30 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA.
Els juvenils que entrena en Nito Torrent comencen sa segóna volta de copa contra el Dosa que a sa primera jornada ens va golejar. Ara les coses han canviat i s'equip amb tota sa plantilla complerta ha competit molt be en els darrers 3 partits i segúr que donarán sa cara i si perdén será mostrant una bona cara i amb dignitat.

BENJAMINS F-8 A. DIUMENGE A LES 11.00 H.
2ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els benjamins jugarán es segón partit de copa en es camp del Villacarlos, un equip que va perdre es primer partit en es camp del Menorca i que ens esperará amb ganes de conseguir un bon resultat, a mes tinguent en compte que es un camp complicat, peró els nostres jugadors ho farán amb sa moral que els hi va donár començar guanyant, i donant una bona imatge i voldrán fer un altra bon partit.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.30 H.
2ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA CIUTADELLA B.
Aquest dissabte s'estrenen a casa els benjamins de primer any, es rival será el Penya Ciutadella, un equip que ens posará ses coses dificils.
Els al.lots tenen ganes de jugar aquest partit, ja que volén intentar guanyar es partit d'avant dels aficionats i sobretot poder fer un bon partit i que es diverteixin dins es camp i anar aprenent que ara es lo més important.