diumenge, 31 d’octubre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - MONTUIRI 1.

Aquest capvespre hem jugat davant el Montuiri, un equip que com era previsible ha estat complicat i ben ordenat i ens ha guanyat per 0 a 1,en un partit que tot i no fer un gran partit els jugadors es mereixien un empat per sa lluita que han demostrat en que hem tingut a la primera part 2 ocasions molt clares per part de n'Alzina que hagués pogut cambiar es signe des partit.
S'ha produit es debut del nou entrenador en Dani Mori, que encara no ha tingut temps de coneixer s'equip ja que només ha dirigit un entrenament, durant la primera part els jugadors han fet un partit bastant correcte, en que hem duit es pes des partit, davant teniem un equip que lluita totes ses pilotes amb jugadors bastant rapids en punta que ens han fet un parell de contres molt perilloses i en defensa compten amb jugadors de l'experiencia d'en Pomar.
Els jugadors s'han vist obligats a fer una gran despesa fisica en els primers 45 minuts per contrarrestar es joc incomode del Montuiri, en el segon temps fins es minut 15 hem continuat amb es pes des partit, peró quant ha arribat es gol de s'equip visitant, ha estat quant ens ha costat mes arribar a porteria, en que els mallorquins han tancat molt be en defensa i no ens han donat opcions, han fet servir la seva experiencia.
Ara amb aquesta setmana de feina que tindrá en Dani Mori, la setmana que ve esperém que ja poguém veure els primers fruits, ja que esteim convençuts que s'equip remuntara.