diumenge, 4 de novembre del 2012

REGIONAL PREFERENT. NORTEÑO 0 - FERRE 4.

L'equip de Regional en un partit serio i jugat amb intensitat va superar de forma clara al Norteño per 0 a 4 un resultat que va poder ser mes ampli, ja que es va disposar de 2 postes i altres 4 o 5 bones ocasions, el treball i serietat de l'equip no va donar opció al jove equip forneller que es va veure superat en tot moment sense poder disposar de cap ocasió clara en tot el partit, la defensa va imposar la seva experiencia i envergadura contra la voluntat local.
No va voler sorpreses l'equip entrenat per Vadell i desde l'inici va posar un bon ritme, que va ser molt per l'equip forneller que ja en el minut 5 va veure com en Juanlu despres de rematar un corner ens donava en avantatge, va ser molt bo per la resta de partit ja que ens va donar tranquilitat per fer el nostre fútbol el Norteño seguia lluitant per poder refer-se peró no va posar en periil a la porteria defensada per en Josep.
Abans que en Jualu sentencies en el minut 20 amb el segon gol ja haviem tingut 2 bones ocasions, peró va venir el gol després de una greu errada en defensa, el partit es posava mes facil peró no vam baixar els braços ja que no voliem sorpreses, tot i disposar de mes ocasions el marcador no es va moure fins el descans.
La segona part va començar igual amb nosaltres dominant amb claredat el partit i tallant en el migcamp el perill del contrari abans que arribés el tercer gol en el minut 26 haviem disposat de 2 pals i altres clares arribades, l'autor del tercer gol va ser en Juanlu de nou xutant amb contundencia dins la porteria, encara va seguir el perill del nostre equip, fins que en Caballo va fer el denitiu 0 a 4 amb un gran gol, ja que es va desfer de 3 defenses.
Una victoria que confirma la progressió de l'equip que ja compta amb tota la plantilla d'ença fa 3 setmanes i es va notant, lo que fara que s'arribi en la fase decisiva de la competició en plena forma, diumenge tenim un important partit per decidir bona part de les 2 primeres places per jugar les semifinals de copa contra la Unió.