diumenge, 4 de novembre del 2012

INFANTIL B. FERRE 3 - UD SEISLAN 0.

Ahir de nou l'equip infantil B va mostra una gran imatge d'equip ordenat i intens contra un bon equip com era la Unió, el resultat va ser un clar 3 a 0 en que el nostre equip va ser molt superior disposant de clares ocasions per haver fet mes gols.
Poc després de començar el partit vam tenir un penal a favor per haver marcat, peró no va poder ser l'equip no es va resentir i va seguir presionant la zona mitja per recuperar pilotes i amb velocitat poder sorprendre la seva defensa, en el minut 16 en Joan Sans va fer el primer gol, el domini va continuar fins el descans en que vam disposar d'alguna ocasió per haver sentenciat, en defensa molt be el treball de l'equip sense concedir opcions a l'equip rival.
El segon temps va començar igual amb l'equip posant intensitat i arribant amb perill a la porteria contraria, així en el minut 23 en Jordi Moll conseguia el segon gol que donava tranquilitat, fins el final es van crear mes ocasions una d'elles va acabar en el pal, peró el tercer gol va arribar quan en Marc Meliá va finalitzar amb un bon xut.
De nou felicitar a tot l'equip per aquest començament i seguir amb aquesta linea de progressió i treball en equip.