dilluns, 26 de novembre del 2012

JUVENIL. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 3.

Aquesta vegada no es va poder conseguir la victoria contra el Penya Ciutadella, el resultat 1 a 3, va ser un cop dur per la lluita que van mostrar els jugadors durant tot el partit, el partit es va decidir en els darrers 10 minuts quant amb 2 contres van fer 2 gols.
No havien passat 3 minuts i quan el Penya va sorprendre en marcar el primer gol, aixó va ser un cop dur ja que ens va costar poder reaccionar, peró a base de lluita vam conseguir crear les primeres ocasions del partit, va ser just abans del descans que en Samba Bah va fer l'empat, per lo que el partit quedava obert de cara el segon temps com aixi va ser, el partit va ser un anar i venir peró sense veure massa ocasions clares, nosaltres en un parell d'aproximacions ho vam intentar, peró a en els darrers minuts el Penya va fer els 2 gols definitius, va ser un dur castig per l'equip que no es mereixia aquest resultat.