diumenge, 11 de novembre del 2012

BENJAMINS. FERRE 12 - PENYA CIUTADELLA 1.

Ahir matí l'equip benjamí va tornar a fer un gran partit i demostra haver començat amb bon peu la temporada, amb un joc ràpid i compromes tot l'equip van desbordar amb facilitat la defensa del Penya Ciutadella, el resultat ho diu tot 12 a 1 en un partit en que la superioritat va ser molt gran.
Ja desde el primer quart van arribar els primers gols i moltes ocasions de gol, en Guillém Marqués va fer el primer gol que va entonar el nostre joc, poc després en Rubén Alcaide va anotar el 2 a 0 que ja va començar un pes gran per l'equip ciutadellenc que es va veure sorpres per el nostre joc en que tots els jugadors hi van aportar, en Josep Truyol va fer el tercer i quart gol abans d'arribar al descans, el Penya va fer el gol de l'honor.
En els darrers quarts l'equip va seguir igual jugant amb ganes i serietat, van arribar mes gols en Guillém Marqués feia el cinqué, minuts després arribava el sisé de Lluc Torrent, poc després van arribar dos gols de Toni Gomila que deixaven el resultat en 8 a 1, peró seguiem igual arribant continuament a la porteria visitant, en Josep Truyol va fer el nové gol amb una bona finalització, en Rubén Alcaide va anotar altres dos bons gols i el darrer va ser anotat per n'Albert Pons.
Felicitar a tot l'equip i continuar igual amb aquestes ganes i serietat, pensant que cada partit es per aprendre i progressar.