diumenge, 11 de novembre del 2012

ALEVÍ B. ALAIOR AT 4 - FERRE 1.

L'equip aleví b tenia una dificil sortida en el camp de l'Alaior, com aixi es va demostrar en que ens van superar per 4 a 1, durant el primer quart vam trobar un equip encertat que va anotar les 2 primeres ocasions que van tenir i va ser dificil de poder remuntar ja que el resultat va donar moral i confiança a els alaiorencs, tot i així nosaltres van seguir lluitant tot el temps per poder anotar algun gol que ens dones opcions, es van disposar de un bon parell d'arribades peró en un parell de ràpides jugades l'Alaior va anotar 2 gols més, finalment es va conseguir el nostre gol que va anotar Enyer de los Santos, la proxima jornada l'equip descansara i prepararém el proxim partit per poder corretgir errors i fer un bon partit a casa.
No passa res ja que de les derrotes sempre es pot aprendre.