diumenge, 4 de novembre del 2012

JUVENIL. FERRE 1 - SANT LLUÍS 1.

Ahir en un altra partit en que l'equip juvenil que entrena en Santi Medina va tornar a mostrar ordre i lluita es va poder treure un punt contra el Sant Lluís en un partit igualat en lineas generals, el resultat 1 a 1.
Una vegada mes l'equip va tenir que sufrir fins el final per poder treure un punt que es mereixia per el desgast durant el partit, peró no va ser fins el minut 89 que en Tonio Ruiz va poder anotar, per contrarrestar el gol inicial de l'equip visitant en el minut 31, va ser una de les escases arribades que van tenir la primera part peró van estar efectius, nosaltres vam dur el major control de partit contra un equip que va esperar mes darrera per poder sorprendre, nosaltres també ens va costar poder crear perill davant la ordenada defensa, peró els jugadors no van deixar de intentar-ho, tinguent alguna arribada a l'area, al descans es va arribar amb el lleuger avantatge visitant.
Tot quedava obert per el segon temps i l'equip va sortir intens per poder igualar el partit, el Sant Lluís esperava darrera la seva oportunitat per poder sentenciar el partit, el treball en defensa de l'equip va ser molt bo, anaven passant els minuts i el rival estava mes tancat peró l'esforç va tenir recompensa i en el darrer minut vam fer l'empat que ens deixa en 7 punts després de 5 partits.
Felicitar a tot l'equip per l'esforç i el treball una vegada mes que dona la cara cada partit tot i la juventut de l'equip.