diumenge, 11 de novembre del 2012

JUVENILS. UD MAHÓN 3 - FERRE 1.

Ahir capvespre l'equip juvenil va perdre 3 a 1 en el sempre dificil camp de la Unió, tot i la derrota l'equip sempre va donar la cara i va disposar de bones ocasions per haver marcat, fins i tot el Samba Bah va tenir la primera per haver-nos avançat que hagués pogut donar una altra dinamica en el partit.
L'equip maonés va ser un equip intens que va obligar a no donar cap pilota per perduda i una vegada més destacar l'actitud de l'equip que entrena Santi Medina que va lluitar de tu a tu en moltes fases de partit, el primer gol local va donar uns minuts de domini que va costar trencar, peró poc a poc vam anar arribant a la seva porteria tinguent en Samba Bah 2 molt bones ocasions de gol per haver-nos posat dins el partit, mentre que l'equip maonés va estar mes encertat de cara a porteria.
La recompensa a la nostra pressió va arribar en el minut 36 del segón temps quant en Samba Bah fer fer el 3 a 1, fins el final vam apretar per posar emoció, tinguent un parell d'aproximacions.
La setmana que ve rebrém el Mercadal a casa un equip que s'ha reforçat i es candidat a ocupar les primeres posicions, amb ordre i intensitat intentarém sorprendre.