diumenge, 4 de novembre del 2012

BENJAMI. AT.VILLACARLOS 0 - FERRE 7.

Ahir l'equip benjamí va començar de manera brillant conseguint una clara victoria en el camp del Villacarlos per 0 a 7 com diu l'acta oficial del partit que es el resultat que posám tot i que hem de dir que el resultat que hi va haver va ser 0 a 6, no importa ja que la superioritat dels nostres jugadors va ser prou clara.
El partit el vam afrontar amb moltes ganes ja que era el primer de copa i desde l'inici vam marcar diferencies, l'equip des Castell sempre va lluitar per contrarrestar l'inferioritat, peró nosaltres amb ordre i paciencia vam saber superar la seva defensa.
Van passar 6 minuts perqué arribés el primer gol que va fer en Rubén Alcaide, que va donar mes moral a els jugadors que van seguir tocant i posant hi ganes, poc desprès en Guillem Marqués posava el partit encarrilat, peró no es van relaxar en cap moment i van continuar arribant els gols, en Josep Truyol feia el tercer gol, en Guillém Marqués anotava de nou el quart gol, el cinqué gol el va fer en Borja.
Amb el partit trencat i obert van arribar dos gols mes que van anotar en Rubén Alcaide i Guillém Marqués.
Molt bon inici de l'equip que va realitzar un partit molt complert, enhorabona a tots a seguir així.