dilluns, 26 de novembre del 2012

INFANTIL B. AT VILLACARLOS 3 - FERRE 2.

L'equip infantil b va fer un gran partit dissabte passat en el camp del lider Villacarlos, el resultat 3 a 2, va ser el primer partit en que l'equip local va tenir que patir per guanyar, nosaltres amb ordre i intensitat vam poder contrarrestar la seva qualitat i dificultar el seu joc, el Villacarlos va ser un equip intens que ens va obligar a donar ho tot durant el partit, es van avançar en el minut 18 peró no ens vam rendir, en Jordi Moll va conseguir l'empat, poc després ells van apretar de valent per desfer la igualada i amb 2 gols van posar un 3 a 1 al marcador, peró els jugadors amb orgull van anar a fer algun gol que dones opcions, a uns 5 minuts del final en Marc Melià va fer el 3 a 2, i fins el final vam poder presionar per fer l'empat, l'equip local no es va poder relaxar en cap moment.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER EL BON PARTIT.