diumenge, 18 de novembre del 2012

CADETS. FERRE 5 - SAMI AT 0.

L'equip cadet continua a la part alta i invicte, després de guanyar de manera clara 5 a 0 al Sami, durant el primer temps no es preveia una victoria tant clara, ja que tot i ser coer l'equip ciutadellenc ha intentat dificultat al maxim el nostre joc a base d'ordre i presió, el domini era nostre en que hem disposat d'ocasions durant el primer temps, peró el gol no ha arribat fins el darrer minut quan en Joan Vidal ha transformat un penal que ens ha posat en ventatge.
El gol ha servit per poder fer millor el nostre joc en el segon temps, ja que hem creat molt perill amb pases en profunditat i la rapidesa dels nostres jugadors, no hem passat mes que un ensurt quan ja guanyavém 2 a 0, aixi a en el minut 7 del segon temps en Xavier Pons ha fet el segon gol que ja ha encarrilat la victoria, l'equip no ha baixat els braços i ha seguit igual fins el final fent 3 gols més, en Tonio Ruz ha fet el tercer gol en el minut 11, a partir d'aqui hem pogut jugar mes a plaer i arribant mes a la porteria visitant ja que ells han acusat el desgast del primer temps, després de un bon pase den Xavier Pons en Paco Porras ha fet el quart gol, i pocs minuts després en Xavier Pons ha finalitzat una altra jugada treballada, aixi ha acabat el partit amb un clar 5 a 0 que ens confirma en les primeres posicions.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER LA TRAJECTORIA, I NOMÉS TOCA SEGUIR IGUAL AMB SERIETAT I FEINA.