diumenge, 11 de novembre del 2012

INFANTIL A. FERRE 13 - SAMI AT 0.

Aquest matí els infantils A han jugat un partit sense historia ja que han estat molt superiors a l'equip rival, el Sami que ha perdut per un clar 13 a 0 i apart dels gols moltes mes arribades, amb un fútbol precis de toc hem trencat la defensa visitant amb facilitat, alguns dels gols han estat de merit, en cap moment han baixat els braços i han continuat amb el joc serio i a la vegada seguir amb el bon inici de competició del nostre equip que compta amb 7 punts.
A poc d'iniciar-se el partit ha arribat el primer avis amb una bona jugada que per poc no ha acabat en gol, peró no ha tardat en arribar el primer que ha fet Aron Hidalgo colocant la pilota ajustada al pal a la frontal de l'area, a partir d'aqui hem pogut jugar amb tranquilitat sense precipitar-nos, en el minut 10 ha arribat el 2 a 0 que ha fet n'Isaac Alcaide que posava quasi la sentencia, l'equip ha continuat tocant i marcant mes gols, el tercer ha estat en propia porta lo que ha estat un cop definitiu per l'equip visitant que veia no li surtien les coses.
El quart gol l'ha fet n'Isaac Alcaide, poc després ha arribat el cinqué gol anotat per Aron Hidalgo, els dos seguents gols han estat convertits de nou per n'Isaac Alcaide posant el 7 a 0, el segon temps ha tingut la mateixa historia en que l'equip recuperava fàcil la pilota per a base de tocar en equip, participant tots els jugadors en el partit.
El vuité gol la fet n'Oscar Roca, minuts després ha estat el torn per en Pere Enrich de fer el nove, encara hi quedaven uns 20 minuts per fer 4 gols mes, el desé de Toni Cantero, després 0scar Roca, els darrers en anotar han estat en Sergi Bosch i en Pere Enrich.
Felicitar a tot l'equip i seguir amb aquesta linea de joc i cada partit jugar amb ganes de superació.