diumenge, 4 de novembre del 2012

CADET. FERRE 3 - AT.VILLCARLOS 3.

L'equip cadet ha conseguit un bon empat a 3 gols contra el Villcarlos en un gran partit que ens han ofert els dos equips, el resultat es positiu ja que davant hem tingut un gran equip que ha mostrat ser el millor que ens hem enfrontat fins ara, amb ritme, intens i qualitat, amb passades llargues ens han obligat a fer un gran desgast, mentre a la zona mitja han presionat de valent la nostra zona de creació, en atac han donat feina a la nostra defensa i porteria, gran partit de n'Alejandro que ha salvat bones ocasions de l'equip rival.
Desde l'inici ens ha sorpres l'empenta de l'equip des Castell, lo que ha obligat a fer un gran desgast durant tot el partit, fins el minut 30 no ha arribat el primer gol visitant, hem intentat reaccionar abans del descans, peró una ràpida jugada en el darrer minut ha significat el 0 a 2 visitant que deixava el partit coll amunt.
Tot i el bon nivell de l'equip visitant hem sabut reaccionar i amb ganes i constancia hem pogut igualar el partit, primer amb un gol de Josep Capó que ha animat l'equip que ha arribat mes a la porteria, han passat els minuts i en el minut 23 en Joan Vidal ha fet l'empat a 2 gols, el partit ha tornat a quedar obert en que els dos equips podien guanyar, de nou el Villacarlos ha estirat lineas i ens ha posat en problemes en un parell d'arribades i en el minut 31 ha fet el tercer gol, peró l'equip no s'ha rendit i ha seguit lluitant per fer l'empat i amb un penal que han fet sobre en Joan Vidal, ell mateix s'ha encarregat de transformarlo per fer l'empat decisiu, fins el final hem aguantat, tot i passar per apuros, nosaltres hem disposat de un parell de corners per posar perill, peró el marcador no s'ha mogut i hem tret aquest important punt contra un equip de nivell com molts dels que hi ha en aquesta lliga, gracies a la constancia i ganes de l'equip que no ha donat el partit per perdut en cap moment.