diumenge, 18 de novembre del 2012

ALEVÍ A. FERRE 6 - SAMI 0.

L'equip Alevi A que entrena en Fredo va conseguir una clara i merescuda victoria per 6 a 0, desde l'inici vam ser molt superiors a l'equip ciutadellenc que es va veure incapaç de frenar el nostre joc ràpid en atac, es van crear moltes ocasions de gol, peró durant els primers dos quarts van aguantar ordenats i ens van dificultar mes les coses, en David Marrades conseguia el primer gol que va donar mes tranquilitat a l'hora de jugar i aixi pocs minuts després en David Marrades feia el segon gol, resultat en que es va arribar al descans.
Després els jugadors van sortir amb concentració i jugant amb intensitat per desbordar la defensa visitant, en Pere Allés va fer el tercer gol que va ser definitiu per la resistencia visitant, ja en el darrer quart vam conseguir 3 gols més que van anotar, n'Adriá Vidal, l'equip no va baixar els braços i amb un bon joc en David Marrades va fer el cinqué, a poc del final en Daniel Esbert feia el definitiu 6 a 0.
Bona victoria de l'equip que donará moral i confiança per seguir amb progressió.