dissabte, 3 de novembre del 2012

ALEVI B. FERRE 3 - PENYA ORIENT 8.

Aquest mati el Penya Orient ens ha sorpres conseguint 3 gols ràpids en el primer quart, per lo que ha estat dificil de reaccionar, l'equip visitant ha demostrat ser un dels equips forts, a nosaltres ens ha costat després entrar dins el partit, i ho ha aprofitat l'equip visitant per ampliar el marcador, al descans hem arribat amb un desevantatge de 2 a 8, tot i aixó els jugadors han sortit amb ganes de reduir distancies després del descans i hem aconseguit aturar el joc d'atac visitant amb garra i ordre.
En Pere Pons ha anotar el primer gol nostre, just abans del descans en Marcos Marin ha fet el segón gol, en els dos darrers quarts hem tingut 3 bones ocasions per fer mes gols, finalment en Marc Febrer ha fet el definitiu 3 a 8 de un gran xut.
No passa res per aquesta derrota després del bon debut, aixó servira per corretgir errors i agafar experiencia.