divendres, 6 de desembre del 2013

RESULTATS PARTITS APLAÇATS JUGATS DIES 5 I 6 DE DESEMBRE.

INFANTIL A. CE FERRERIES 1- CCE SANT LLUÍS 3.

Gol: Marc Meliá.

Ahir l'equip infantil a va jugar el partit que tenia aplaçat contra el Sant Lluís, amb un resultat de 1 a 3 que reflexa la duresa del futbol, ja que no es mereixien aquest resultat final, en Marc Melía pocs minuts després de reprendre el joc, l'equip va seguir ben posicionat i controlant el joc fins el descans tinguent alguna opció per haver sentenciat.
La segona part va començar igual fins que ja vam tenir el primer revés, quan l'equip visitant va tirar una falta que anava posiblement fora, va rebotar en la barrera i va desviar la trajectoria i conseguien l'empat de manera afortunada, el partit era ben viu i nosaltres vam tenir 2 grans ocasions per haver agafat avantatge, una primera de Jordi Moll i una altra rematada de cap, a més d'altres internades, peró a falta de 1 minut per el final un jugador visitant va rebre la pilota en posición més que dubtosa i va fer el segon gol, va ser un cop dur per l'equip que encara va veure com en el temps afegir conseguien un tercer gol que era un castig massa dur, es el que te el futbol vam tenir la victoria a la ma peró no va poder ser.
Anims al.lots si seguiu lluitant com ahir, la recompensa arribara.

ALEVI A. CE FERRERIES 17 - UE SAMI AT 2.

Gols: Toni Goñalons 2, Bruno Carreras 3, Sergi Pons 3, Pere Pons, Toni Riudavets 3, Alvaro Borras 2, Toni Coll i Marc Febrer 2.

Aquest matí l'equi alevi A ha jugat els dos quarts que li van quedar a jugar contra el Sami, el partit no ha tingut historia ja que havia quedat aturat amb 10 a 1, els jugadors han sortit amb les mateixes ganes de fer el seu joc i arribar a portería contraria amb combinacions i hem pogut veure 7 gols més que han deixat un marcador molt abultat, l'equip visitant ha vingut amb 9 jugadors que no han pogut frenar els nostres jugadors, que han arribat amb facilitat a la seva portería.
Per tant una victoria que ens donara confiança i moral per el partit de diumenge que será més complicat, molt be al.lots seguiu així