diumenge, 8 de desembre del 2013

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DIUMENGE.

CADET. CCE SANT LLUÍS 1 - CE FERRERIES 0.

No ha pogut ser un gol en els darrers 10 minuts ha desfet l'empat que els jugadors havien lluitat per conseguir almenys, el partit ha tingut varies fases i hem tingut les nostres opcions, el resultat no ha estat el més just per lo vist peró l'equip local ha estat més afortunat, el partit ha estat molt combatiu ja que ells han estat un rival incomode tal i com preveiem.

INFANTIL B. AT VILLACARLOS 1 - CE FERRERIES 0.

Un altre dels nostres equips no ha tingut sort, sembla que hem tingut un cap de setmana en que el futbol no ha estat just amb alguns dels nostres equips, avui l'infantil b després de fer un bon partit a Es Castell contra un dels millors equips, hem perdut en temps afegit han estat un cumul de circumstancies adverses que hem tingut, l'equip ha estat molt serio i ha treballat de valent per tapar espais i incomodar el joc a l'equip local que ha apretat tot el partit, peró amb feina i ordre hem estat a punt de conseguir un punt que sense cap dubte mereixien els nostres jugadors.
Donar-lis anims jugant així els fruits arribarán.

ALEVI A. CE FERRERIES 0 - UD MAHÓN 7.

L'equip alevi A ha tingut un rival fort avui matí, la Unió ha guanyat per 0 a 7, han estat superiors peró el marcador ha estat un pel abultat ja que fins entrat el tercer quart el partit era ben viu amb un 0 a 1, nosaltres hem posat moltes ganes per contrarrestar la superioritat visitant durant tot el temps, peró en el darrer quart han conseguit ampliar el marcador, peró hem donat la cara fins que ens han fet el segon gol, després varis gols rapids han acabat de decidir el partit.