diumenge, 1 de desembre del 2013

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS CAP DE SETMANA.

CADET. CE FERRERIES 4 - PENYA ORIENT 0.

Gols: Josep Capó 2, Toni Sintes i Pau Benejam.

L'equip cadet ha tornat a aconseguir una bona victoria contra un combatiu Penya Orient un equip de jugadors de primer any, que ha estat incomode durant el primer temps en que han aguantat les forces per defensar be i presionar, peró després del descans hem ampliat el marcador amb bones jugades fins un clar 4 a 0, ha estat un partit molt complert de tot l'equip entrenat per Tomeu Capó, el primer gol ha arribat en el minut 28 l'ha fet en Josep Capó, en el minut 8 de la represa en Toni Sintes ha fet el segon a partir d'aqui clar domini nostre, en Pau ha fet un gran gol en el 3 a 0 i ha tancat en els darrers minuts en Josep Capó, hem de destacar el bon treball defensiu en que no hem concedit gaire perill.

INFANTIL A. CE ALAIOR 3 - CE FERRERIES 1.

Gol: Jordi Moll.

Els infantils A que entrena en Martí van fer un bon partit en el camp de un dels millors equips l'Alaior el resultat 3 a 1 va ser un pel abultat, ja que fins els darrers 10 minuts teniem l'empat a tocar, ens haviem avançat amb un gol de Jordi Moll en el primer temps, nosaltres vam disposar de bones ocasions per haver fer algun gol més que hagués valgut algun punt.

INFANTIL B. CE FERRERIES 5 - UE SAMI AT 0.

Gols: Pere Allés, David Marrades, Pau Bosch, Bosco Barber i Adriá Barber.

L'equip infantil b que entrena en Serín en un bon partit va guanyar per un clar 5 a 0 a el Sami, desde l'inici vam sortir amb moltes ganes, fent un bon treball i tocant la pilota amb criteri, es van crear bastantes ocasions de gol, els gols molt repartits així com l'ordre que van mostrar una victoria que confirma el bon paper que esteim fent en la copa

ALEVI A. PENYA ORIENT 6 - CE FERRERIES 1.

Gol: Bruno Carreras.

Derrota en la dificil sortida en el camp de l'orient un equip que s'esta mostrant intractable comptant els partits per victoria i de manera clara, l'equip hi ha posat moltes ganes per dificultar el joc i la qualitat del rival peró s'han mostrat molt forts, no passa res derrota llogica contra un equip que esta en un nivell molt alt.

ALEVI B. CE ALAIOR 4 - CE FERRERIES 7.

Gols: Guillém Marques 3, Josep Truyol 2, Nuria Pons i Ruben Alcaide.

El passat dijous l'equip alevi b va jugar el partit aplaçat de l'anterior setmana, va ser en el camp de l'Alaior en que els dos equips van oferir un bon espectacle de gols, nosaltres de nou vam estar molt encertats i amb un joc ofensiu vam poder marcar molts gols a fora casa, la rapidesa en la sortida va servir per superar la defensa alaiorenca que durant bona part del partit, peró en el darrer quart es va poder sentenciar el partit.

ALEVI A. CE FERRERIES 10 - UD SEISLAN 4.

Gols: Josep Truyol 4, Ruben Alcaide 3, Marc Torrent, Guillem Marques i Toni Gomila.

Avui l'equip ha jugat 3 dies després i els jugadors no han acusat el cansanci ja que han arribat molt be en el darrer quart, contra un equip maonés que havia empatat en els darrers minuts del tercer quart deixant el resultat en 4 a 4, peró un fantastic darrer quart en que hem marcat 6 gols han desnivellat un partit que en varies fases ha estat molt disputat, i de nou no queda més que felicitar a tot l'equip per aquest bon partit i gran competició de copa.

BENJAMINS. CE FERRERIES 3 - CE MERCADAL 4.

Gols: Marc Barber 2 i Lluc Sintes.

Ahir l'equip benjamí va estar a punt de poder puntuar contra un Mercadal que va estar més encertat en el tram decisiu, vam arribar a disposar de un 2 a 0, peró no vam poder sentenciar en les ocasions que vam disposar mentre que ells van entrar dins el partit agafant confiança i encertant cara a porteria, peró el més important va ser el partit en que de nou vam demostrar que anam pas a pas i podem competir cara a cara contra equips de segon any.