dimecres, 4 de desembre del 2013

PARTITS FUTBOL FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.

9ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.

L'equip cadet tindra una sortida complicada, jugarém contra un equip que dins el seu camp es mostra intens i ordenat, haurém de fer el nostre millor joc per treure un bon resultat i seguir amb la bona regularitat.


INFANTIL A. DIJOUS A LES 19.00 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

Dema l'equip infantil ha jugará la resta de minuts del partit que es va aplaçar fa 2 setmanes per la pluja, el partit s'havia suspés en el minut 16 amb empat a 0 gols, será un partit obert amb 2 equips molt iguals.

DISSABTE A LES 11.00 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.

Dificilissim partit per l'infantil A contra un Villacarlos que esta mostrant un gran nivell i compta els partit per victories clares, pocs punts debils de un equip molt complert nosaltres amb ordre i moltes ganes intentarem posar-li les coses dificils.


INFANTIL B. DIUMENGE A LES 10.00 H.

8ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.

Els infantils b que entrena en Serín jugarán a Es Castell contra un equip sempre ha estat dels millors del nostre grup, a més dins el seu camp comptarém que ells com sempre sortirán molt forts, nosaltres a fer el nostre joc amb ordre i criteri tindrem opcions de puntuar i seguir en la bona línea.


ALEVI A. DIVENDRES A LES 11.00 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI AT.

Aquest divendres festiu jugarém els dos darrers quarts del partit que es va suspendre per el mal temps a la mitja part, el partit estava resolt amb 10 a 1 a favor nostre, intentarém acabar amb les mateixes ganes i bon joc que el vam iniciar.

DIUMENGE A LES 11.00 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.

El diumenge tindrém una nova jornada per l'equip que entrena en Quel Carreras contra la Unió que es tercer classificat peró amb 2 partits més que nosaltres, será un partit intens en que els dos equips cercarán la victoria, nosaltres l'afrontarém amb moltes ganes de seguir progressant i mostrant una bona regularitat de joc, davant tindrém un bon rival.


ALEVI B. DISSABTE A LES 9.30 H.

9ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.

L'equip alevi b que entrena en Bep Rocker afrontará un partit interessant i difícil en el camp del Menorca que lidera la classificació amb els 8 partits jugats i guanyats, nosaltres que esteim fent una gran temporada l'afrontarém amb la mateixa concentració i ganes de cada jornada, esperém veure un bon partit amb 2 equips que están fent molts gols i un joc atractiu, els jugadors amb les ganes de poder donar la cara contra un gran equip i amb ilusió de fer algo.


BENJAMINS. DISSABTE A LES 11.45 H.

8ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

El jove equip benjami que entrena en Canari jugará a casa de l'Alaior un equip que es cinqué, fins ara ha estat capaç de fer bons resultats, será una prova més en aquest difícil grup amb equips de segon any, que afrontarém per poder seguir aprenent i jugar amb les ganes que ho venim fent sense cap pressió i amb ordre per posar les coses dificils a els nostres rivals.