dilluns, 16 de desembre del 2013

FINAL COPA REGIONAL. FERRE 3 - CD MENORCA 2. CAMPIONS!!!

El passat dissabte va arribar la primer alegria de la temporada en conquistar l'equip la copa regional, en total son 10 copes amb aquesta, el partit va ser molt disputat entre dos dels millors equips de regional, es van poder veure 5 gols quedant el resultat en 3 a 2 a favor nostre, els equips van estar encertats davant porta convertint en gol quasi totes les opcions, i es que la gran majoria dels gols van arribar a pilota aturada, la victoria en lineas generals es totalment merescuda ja que vam dominar molt més temps i apretant de valent desde l'inici, en els primers minuts vam disposar de la primera ocasió, i es que l'equip presionava de valent la zona de creació del Menorca i recuperava la pilota amb rapidesa, abans del gol hi va haver una altra arribada dins l'area, va ser en el minut 12 quan Oscar Pons de corner va fer el primer gol que va desbordar d'alegria l'equip i les 200 persones de Ferreries que van anar a Es Mercadal per animar el nostre equip, de nou un 10 per l'afició, l'equip seguia dominant i controlant el joc, tinguent alguna incursió destacada per la banda, peró en el minut 27 en la primera arribada visitant de falta directe Clavijo va conseguir la igualada, va ser un cop ja que haviem estat superiors fins aleshores, el partit es va nivellar amb molta lluita per la zona mitja, es va arribar al descans amb empat.

El segon temps va començar amb molta lluita, sense que hi haguessin ocasions clares peró el desgast era gran per els jugadors, de una altra falta el Menorca es va posar davant en el minut 22, el partit es va complicar peró de nou van treure l'orgull i van començar a apretar a dalt passant a dominar clarament, en Jose Marqués va conseguir un gran gol desde la banda i fora de l'area, lo que posava el 2 a 2 a falta de un quart d'hora, l'equip es va tirar a dalt volguent resoldre abans dels penals, i en una altra jugada per la banda de nou va apareixer Oscar Pons per rematar i fer el definitiu 3 a 2, va ser una gran explosió d'alegria de l'equip i seguidors, amb intensitat es va donar la volta a el marcador, el Menorca va intentar reaccionar peró amb experiencia i ordre vam saber defensar el resultat, quan l'arbitre va pitar jugadors i afició van poder celebrar de valent aquest nou titol.

El nostre capitá Angel Pulido va recollir la copa.

ENHORABONA A L'EQUIP PER AQUEST MÉS QUE MERESCUT TITOL, FORÇA FERRE!!!!!!