diumenge, 22 de desembre del 2013

JUVENIL COPA. UD MAHON 1 - FERRE 4.

Ahir l'equip juvenil va tornar a fer un gran partit amb molta intensitat i criteri a la hora d'anar a l'atac, van guanyar en el sempre dificil camp de la Unió per 1 a 4, a més de tenir altres clares ocasions de gol, sobretot en un gran segon temps en que l'equip va sortir a per totes a resoldre el partit i d'aquesta manera l'objectiu de classificar-nos per la final de copa i com a primers de grup a falta de 2 jornades, l'equip ara té 7 punts d'avantatge sobre el segon classificat.
El primer temps l'equip va sortir concentrat desde l'inici, i el domini era nostre el primer gol no va tardar en arribar quan en David Pons en el minut 13 ens posava en avantatge, a partir d'aqui l'equip maonés va voler avançar lineas, peró el treball en defensa no donava opcions, controlavém el partit, va esser en una jugada desafortunada per part nostra que va arribar l'empat, el partit es va igualar fins el descans, sense gaire ocasions clares.
Peró a partir del segon temps les coses van cambiar ja que l'equp va sortir a per totes, posant un alt ritme de joc que va desbordar en moltes ocasions la defensa maonesa, el segon gol en el primer minut va esser clau quan Sergi Sansaloni va finalitzar una bona jugada, a partir d'aqui el domini va ser més gran i van arribar 2 gols més de Sergi Melià i Albert Gusch, el resultat podria haver estat més ampli, el més important de nou va ser la cara que va mostrar l'equip de solidesa.
ENHORABONA EQUIP, JA SOU A LA FINAL, SEGUIU AIXÍ.