diumenge, 22 de desembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - CD MENORCA 0.

L'equip de regional que entrena en Pere Vadell ha començat amb força avui la competició lliguera i ha guanyat de manera clara a un dels principals rivals el Menorca per 2 a 0, el resultat podria haver estat una goletjada, ja que a part dels gols hem arribat amb facilitat a la seva porteria, amb bones jugades i tocant amb qualitat, a més d'estar molt forts en defensa, només en varies jugades a pilota aturada ens han creat perill, mentre que nosaltres prest hem començat a tenir les primeres ocasions, en Quel Enrich per poc no ha arribat a tocar una pilota que podia haver acabat en gol, el partit era ben viu per part nostra, apretant en atac per poder-nos avançar, ha estat en el minut 34 quan ha arribat el primer gol que ha fet en Toni Catala, aixó ha envalentonat l'equip que ha pogut ampliar l'avantatge abans del descans, el marcador no s'ha mogut, peró tot i tenir un bon equip davant hem estat molt superiors.
A partir del segon temps s'ha succeit el domini i les ocasions per part nostra, amb rapidesa i combinant hem fet el segon gol, una gran jugada que ha rematat en Lluís Lopez amb un bon cop de cap, tant Lopez, com Quel Enrich han tingut 2 grans ocasions per haver goletjat, peró no ha pogut ser, a pesar que el més important era mantenir el resultat i no patir en defensa, s'ha conseguit i d'aquesta manera començar de la millor manera la lliga el gran objectiu d'aquesta temporada.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA GRAN VICTORIA, ARA UNES MERESCUDES VACANCES.