dijous, 12 de desembre del 2013

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


CADET. DIUMENGE A LES 10.30 H.

10ª JORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.

Aquest diumenge podrém disfrutar de un bon partit en la lliga cadet, ja que el nostre equip rebrá a un dels altres 4 equips del grup de dalt que lluita per la lliga, l'Alaior un equip que la temporada passada va guanyar la lliga peró ha perdut 3 grans pilars que estan jugant a lliga nacional, será un partit obert i molt intens en que tindrém que estar encertats per poder guanyar, els jugadors esperém poder seguir en la bona linea i seguir en la part alta.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 9.45 H.

9ªJORNADA. UD MAHÓN - CE FERRERIES.

Darrera jornada per l'equip infantil A que jugarán en el camp de la Unió, un equip que encara pot fer tercer i es un blog fort, amb jugadors grossos i de força, nosaltres sense poder moure cap posició en la classificació el jugarém sense pressió amb ganes de fer un bon partit i dificultar el joc a l'equip local i anar preparant la lliga amb les maximes ganes de jugar be i evolucionar.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - UD SEISLAN.

Aquest dissabte els infantils b que entrena en Serín també acaben la competició de copa en que estan en una bona quarta posició i habent deixat bon joc i veure que han estat capaços de lluitar contra qualsevol equip, el rival será el Seislan que és vuité i sense res en joc vindrá a fer el seu partit i optar a donar la sorpresa, nosaltres seguirém amb la mateixa intensitat i ordre de cada partit amb ganes de conseguir un bon resultat i agafar moral de cara a la lliga.


ALEVI A. DISSABTE A LES 9.30 H.

9ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.

Els alevins A que entrena en Quel Carreras jugarán aquest dissabte ben d'hora en el camp de un dels millors equips del grup el Menorca que és segon a 3 punts del primer classificat, per tant tindrém que fer un partit de molt de desgast per poder frenar el joc ofensiu maonés, sense res a perdre, amb ilusió i fer ho lo millor que poguém esperém poder dificultar el maxim i poder fer algun gol.


ALEVI B. DIMECRES A LES 18.00 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES 4 - AT VILLACARLOS 0.

Gols: Toni Gomila 2, Ruben Alcaide i Guillem Marques.

Ahir l'equip alevi b que entrena en Bep Pons, va avançar el seu partit previst per el cap de setmana, era contra el Villacarlos que fins ahir era segón amb 2 punts més que nosaltres lo que feia preveure un partit obert i bon joc, peró els nostres jugadors van estar fantastics ahir fent un autentic partidas, guanyant de manera clara 4 a 0 a l'equip des Castell, durant els primers quarts el joc va estar més igualat i molt combatiu ja que els dos volien dur el control, nosaltres vam estar millor frenant els intents visitants i amb un bon treball en equip vam poder agafar avantatge, arrbant amb 1 a 0 al descans.
Després en el tercer quart vam poder veure lo millor dels nostres joves jugadors, fent 3 gols amb autentiqués jugades de merits, el segon gol va arribar tot duna fruit de una bona combinació, el partit es va obrir més a favor nostre i amb un joc de toc i combinació vam poder fer dos gols més que van ser una delicia per l'espectador que va disfrutar amb el joc dels alevins.
En el darrer quart va seguir el nostre domini, amb presió a l'equip contrari que feia recuperar rapid la pilota i sortir amb rapidesa a la contra.
L'equip es colocará segon lo que diu de la gran competició de copa que estan fent, el més important es el compromis i bon joc que mostren, enhorabona al.lots seguiu així.


BENJAMINS. DISSABTE A LES 10.30 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.

L'equip benjamí tindrá un altre dur rival aquest dissabte, será el Penya que ens visitará en plena lluita per el titol de copa, nosaltres amb aquest grup en que esteim per aprendre i poder afrontar la lliga amb una bona preparació, anirém a fer el nostre partit amb ilusió i ordre per poder frenar la qualitat de l'equip ciutadellenc.


PREBENJAMINS. DIUMENGE MATÍ EN EL POLI ANEXE-SANT BARTOMEU.

A les 11.30 H. CE FERRERIES - CE MERCADAL.

A les 12.30 H. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.

Bona oportunitat aquest cap de setmana per veure els nostres joves jugadors prebenjamins de 7 anys, que jugarán en el poli de Ferreries, contra Mercadal i Penya, amb moltes ganes en aquests primers anys per disfrutar jugant a futbol i aprendre.