divendres, 13 de desembre del 2013

JUVENIL COPA. FERRE 1 - CE ALAIOR 1.

Gol: Llorenç Piris.

Ahir l'equip juvenil va jugar el partit aplaçat contra el rival que es preveu més dificil com vam poder comprobar, el resultat 1 a 1, un empat que ens deixa a punt de la classificació per la final, va ser un partit intens en que l'equip rival va mostrar la seva envergadura i condició, presionant durant tot el partit lo que va dificultar el nostre joc, el primer temps va ser de lluita sense gaire ocasions clares, nosaltres vam tenir varies aproximacions que no vam poder acabar de fer la darrera passada, en un corner vam disposar de una bona ocasió, ells no inquietaven tampoc, ja que tot i arribar a la nostra area, a part del gol no van disposar de quasi cap més ocasió clara.
Després del descans vam tenir un gran inici que va desbordar l'equip alaiorenc, fins a 3 ocasions en els primers 10 minuts, amb velocitat vam saber arribar a dalt peró va faltar encert per haver pogut fer algun gol més i haver sentenciat, per part de Sergi Meliá, Albert Guasch i Sergi Sansaloni van tenir bones ocasions, en el minut 12 va arribar el gol, va ser un gol de Piris que va lluitar dins l'area petita una pilota que va acabar amb dins, vam tenir fins el minut 20 que vam controlar be i haver pogut tenir una altra ocasió més, sobretot un xut de Sergi Sansaloni que per poc no va dir, i una jugada de l'extrem visitant va suposar l'empat.
Fins el final ho vam intentar, peró ells amb el gol també es van animar i no van baixar els braços, mostrant-se un equip fort, que será a tenir en compte, per nosaltres significa estar més aprop de la final.
Ara descans fins el proper dissabte 21 en que jugarém en el camp de la Unió, alla podriém ratificar matematicament la classificació per la final.