diumenge, 20 d’octubre del 2013

RESULTATS FUTBOL BASE.

CADET. PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 1.

Gol: Sergi Bosch.

Tot i la derrota bon partit de l'equip cadet en el camp del principal candidat per el titol de lliga, hem plantat cara tot i el fort començament de l'equip ciutadellenc que ens ha sorpres amb 2 gols en els primers 20 minuts, ha costat entrar peró en el segon temps hem apretat fins el final, un gol de Sergi Bosch ha donat emoció i l'equip ha fet un gran esforç per conseguir l'empat donant una bona imatge d'equip i mostrant que podem jugar de igual contra qualsevol equip.

INFANTIL A. CE FERRERIES 0 - PENYA CIUTADELLA 2.

Els infantils A que entrena en Martí Barber van jugar contra un dels millors equips de la lliga i van donar la cara en tot moment, el Penya va començar fort peró poc a poc vam poder anar controlant els atacs visitants, davant teniem un equip amb envergadura que ens va obligar a fer un gran desgast, en el segon temps vam intentar anar a marcar algun gol que pogués donar emoció, en Jordi Moll va disposar de una de les millors accions, tot i la derrota felicitar a tots els jugadors que tot i la superioritat del rival en cap moment es van rendir i jugant així conseguirém bons resultats.

INFANTIL B. SPORTING MAHON 1 - CE FERRERIES 7.

Gols: Kevin Pina 3, David Marrades 2, Joan Sans i Josep Allés Pons.

L'equip que entrena en Serin va conseguir una contundent victoria per 1 a 7 en el camp de l'Sporting, va ser un partit molt complert de tots els jugadors fent joc en equip i desde l'inici sortint amb moltes ganes i concentració.
Desde els primers minuts vam conseguir desnivellar, entrant amb rapidesa per lo que vam sorprendre a la defensa local, la feina defensiva va ser molt bona ajudant els mitjos a la defensa per tallar la recuperació maonesa.
Felicitats a tot l'equip per aquesta brillant victoria, seguiu així al.lots.

ALEVÍ B. CE FERRERIES 3 - SPORTING MAHON 1.

Gols: Guillém Marqués 2 i Josep Truyol.

Els alevins b han conseguit la segona victoria, amb el resultat de 3 a 1 s'han imposat a un complicat Sporting que ha estat un bon rival, el nostre equip ha sabut jugar amb criteri per arribar a la porteria contraria, l'equip visitant també ha cercat crear perill, peró hem pogut desbaratar les seves embestides, en Guillém Marqués ha conseguit el primer gol després de un gran xut de una falta indirecta l'ha colocatda vora l'escuadra i el porter no ha pogut fer res, el partit s'ha obert més i hem pogut arribar millor, ha estat en el segon quart quan en Josep Truyol ha colocat una pilota en el pal llarg per fer el 2 a 0 gran definició, semblava el partit quedava encaminat peró l'Sporting no s'ha rendit i ha apretat conseguit escurçar distancies, peró de nou un gran gol de Guillém Marqués ha deixat el definitiu 3 a 1, ha estat un bon premi per el treball, ordre i ganes que hi han posat tots els jugadors fent un partit molt complert.
Enhorabona a tots seguiu així, amb ganes d'aprendre, disfrutar i millorar.