diumenge, 6 d’octubre del 2013

CADETS LLIGA. UE SAMI AT 0 - FERRE 14.

L'equip cadet que entrena en Tomeu Carreras Capó ha començat amb força i contundendia la competició de lliga conseguint una escandalosa victoria per 0 a 14, en un partit en que no hi ha hagut historia, davant un equip debil de primer any, no ha pogut fer res per aguantar les nostres embestides, tot i aixó l'equip ha jugat amb ganes i concentració fins el final, ja en el primer temps hem conseguit fer el primer gol en el minut 6, el partit ha durat fins el 0 a 2 ja que després ells han vingut més avall, en David Janer ha fet el primer gol, i en Pau Benejam en 3 minuts frenetics ha fet 2 gols més, aixi en el minut 15 el partit estava decidit amb 0 a 3, hem seguit arribant amb comoditat a la seva porteria, en Francesc Gomila ha fet els seguents 3 gols en els minuts 17, 21 i 25 que deixaven el resultat en un contundent 0 a 6, abans del descans encara hem pogut marcar més gols, el seté de Daniel Pons que ha conseguit 2 gols més abans del descans posant el 0 a 9.
Després del descans hem seguit creant moltes ocasions, marcant 5 gols més en Xavier Muro ha fet el desé, cinc minuts després de nou Xavi Muro ha tornat a anotar, que encara ha fet un altra gol que era el que feia 12, fins el final del partit amb l'equip contrari local superat una i altra vegada donada la nostra superioritat, han tancat la golejada en David Florit i Pau Benejam, una victoria que propiciara que comencem en primera posició.
Felicitar a tot l'equip per aquest bon començament, la setmana que ve a casa ens visitara el Dosa que no sera un rival fácil i no ens posara les coses facils.