diumenge, 27 d’octubre del 2013

PARTITS JUGATS FUTBOL BASE DIUMENGE

CADET. CE FERRERIES 3 - SPORTING MAHON 0.

Gols: Josep Pons, Xavier Muro i Josep Capó.

L'equip cadet que entrena en Tomeu Capó ha conseguit una nova victoria per 3 a 0 davant l'Sporting Mahon, ha estat un partit perillós ja que hem estat superiors durant tot el partit peró no hem pogut marcar en les nombroses ocasions que hem tingut, no ha estat fins els darrers minuts que hem pogut sentenciar lo que feia el rival més perillós ja que qualsevol jugada podien empatar, l'equip ha sortit ambiciós i intens desde l'inici, peró no hem pogut marcar durant el primer temps, l'equip visitant esperava tancat darrera peró hem pogut sorprendre la seva defensa en varies ocasions, a poc de començar el segon temps en Josep Pons ha fet el primer,aixó ha donat més tranquilitat el rival ha obert més les seves lineas i nosaltres hem trobat més espais per fer alguna bona jugada que per poc no ha acabat en gol, en Xavier Muro ha fet el segon en el minut 39 del segon temps, ha estat un gran gol en jugada personal que ha colocat a la escuadra, ja en el temps afegit amb l'equip visitant entregat ha arribat una bona jugada en equip que ha finalitzat en Josep Capó, nova victoria de l'equip en un gran començament de lliga.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA TREBALLADA VICTORIA, SEGUIU AIXI AL.LOTS.

ALEVI A. CE FERRERIES 11 - PENYA CIUTADELLA C 1.

Gols: Marc Febrer 3, David Cardona 2, Sergi Pons 2, Toni Coll, Pere Pons, Toni Riudavets i Bruno Carreras.

Avui ha debutat l'equip alevi A que entrena en Quel Carreras, els jugadors esperaven amb moltes ganes aquest inici i han sortit a per totes i han estat molt superiors a l'equip ciutadellenc, tot i rebre un gol en el primer quart no s'han posat nerviosos, i han començat a remontar, i despres a partir del descans han arribat molts gols i bones jugades colectives, ja que la victoria ha arribat fruit de l'esforç de tots els jugadors que ho han donat tot, i han fet que el marcador anas ampliant fins els 11 gols, molts jugadors han marcat, el més important ha estat veure la combinació i bon futbol que han fet.
ENHORABONA A TOTS PER AQUEST GRAN PARTIT, SEGUIU AIXÍ PARTIT A PARTIT.