dissabte, 26 d’octubre del 2013

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DISSABTE.

INFANTIL A. SPORTING MAHON 4 - CE FERRERIES 2.

Gols: Alex Janer i Felip Florit.

Partit amb gols en que nosaltres ens hem avançat, peró l'equip local ha donat la volta, amb el segon gol hem vist possibilitats de poder entrar dins el partit, els jugadors ho han intentat fins el final, disposant d'alguna opció.

INFANTIL B. CE FERRERIES 0 - CD MENORCA 0.

Avui matí l'infantil b ha empatat contra el Menorca, un partit bastant igualat en que el marcador no s'ha mogut ja que les defenses i les ajudes dels mitjos han concedit poques ocasions de gol, nosaltres ho hem intentat fins el final, fent algunes passades llargues cap els extrems amb intenció, tot l'equip ha treballat molt durant el partit per tallar els intents del Menorca.

ALEVI B. MENORCA AT 0 - CE FERRERIES 8.

Gols: Guillém Marques 4, Josep Truyol, Ruben Alcaide, Toni Gomila i Nuria Pons.

Molt bon partit de nou de l'alevi b, en el sempre complicat camp del Menorca han conseguit una espectacular victoria per 0 a 8, els nostres jugadors han sortit amb moltes ganes i desde l'inici han imposat la seva superioritat, hem creat moltes ocasions de gol, ja que hem estat molt rapids en la sortida, una victoria la tercera que ens deixa en primera posició, volém felicitar a tots els jugadors que formen l'equip entrenat per Bep Rocker, seguiu aixi al.lots.

BENJAMINS. CE FERRERIES 6 - DOSA CF 3.

Gols: Toni Marqués 3, Marc Barber 2 i Lluc Sintes.

Molt bon debut dels benjamins que han guanyat per un clar 6 a 3 davant el Dosa, el partit per nosaltres ha anat de menys a més, ja que en el primer quart l'equip ciutadellenc no ha estat un rival fácil que presionava molt be els nostres jugadors, peró a poc a poc hem conseguit fer el nostre joc de combinació, i hem conseguit fer bones jugades i bons gols, el primer gol que ha fet en Lluc Sintes ha tingut una replica rapide per part del Dosa, després hem fet el segon de penal, ja en el tram final del segon quart hem pogut tenir bones opcions, el Dosa intentava reaccionar, peró l'equip ha estat molt be treballant en equip, ja en els darrers quarts hem fet bon joc i hem pogut ampliar el marcador, fent un partit molt complert.
Molt be al.lots seguiu, aixi progressant i aprenent en cada partit.