dissabte, 12 d’octubre del 2013

RESULTATS FUTBOL BASE.

Avui fins a 3 equips del nostre club han iniciat les seves competicions amb bons resultats en lineas generals, victories de l'infantil A en el camp del Mercadal per 1 a 6, un partit en que hem estat molt superiors.
Els infantils B han perdut per 3 a 5 peró el partit ha estat més igualat del que diu el marcador, hem fet un poste i l'equip visitant ha marcat la diferencia amb els jugadors de segon any que han imposat la seva envergadura i velocitat per desnivellar, l'equip ha jugat amb criteri i jugant així els resultats arribarán.
L'equip Aleví B ha començat amb força conseguint una clara victoria per 1 a 9 en el camp de l'Alaior mostrant ordre i ganes hem sabut rompre amb facilitat la seva defensa fent un partit molt complert.

INFANTIL A. CE MERCADAL 1 - CE FERRERIES 6.
Gols: Alex Janer 4, Lluís Triay i Jordi Moll.
Molt bon partit de tot l'equip fent joc en equip.

INFANTIL B. CE FERRERIES 3 - PENYA ORIENT 5.
Gols: David Marrades i Pere Allés.
No ha pogut ser, peró l'equip ho ha donat tot tinguent bones opcions davant un equip amb jugadors més grans, poc a poc anirém agafant el ritme en el camp gran.

ALEVÍ B. CE ALAIOR 1 - CE FERRERIES 9.
Gols: Josep Truyol 2, Guillém Marques 2, Luís Camilo, Borja Pons, Ruben Alcaide, Jordaniel i 1 en propia porta.
L'equip ha tingut un començament molt bo, estant molt encertat tot l'equip fent un gran treball, defensant amb encert i sortint amb rapidesa a les jugades d'atac.