diumenge, 20 d’octubre del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - ATLETIC CIUTADELLA 0.

L'equip de regional segueix en la bona linea i ha guanyat per 2 a 0 a l'Atletic Ciutadella un equip que ha vingut a posar-ho dificil i que es trobava en un bon moment peró ha caigut davant la nostra empenta, durant el primer temps s'han mostrat ben tancats en defensa i presionant amb insistencia la nostra zona de creació, peró no han pogut aguantar la nostra intensitat durant els 90 minuts, en que tot i disposar de 2 clarissimes ocasions de gol les dues de Quel Enrich, la primera una bona passada a l'espai la deixat tot sol davant el porter ciutadellenc, peró no hem tingut l'encert de cara, la segona ha estat de mala sort ja que una gran passada per la banda la rematada de nou en Quel Enrich i ha rebotat en el pal, hem anat al descans després de veure una primera part en que ho hem intentat, peró l'equip rival ha fet molt de treball en defensa per contrarrestar la nostra qualitat en atac, ells han provat de sorprendre amb un xut de més de migcamp de Juanlu.
Després del descans hem sortit amb força apretant de valent la seva defensa i abans del primer gol, hem avisat amb una bona ocasió, en el minut 6 ha arribat la recompensa un xut de Nil que ha refusat en el pal la rematat en Toni Catalá, s'havia conseguit obrir el partit, i l'equip visitant ha intentat anar a dalt peró hem estat molt be en defensa tallant les seves internades, i hem creat molt perill en atac, disposant de 2 grans ocasions per haver sentenciat aixi com un gol anulat a Lluís Lopez, peró en el minut 91 ha arribat la sentencia i justicia en marcar el 2 a 0 que ha fet Lluís Lopez, hem estat concentrats en tot moment sense deixar arribar l'Atletic que només ha pogut crear perill a pilota aturada, hem fet una gran desgast presionant i posant molta intensitat que l'equip visitant no ha pogut aturar.
Ara comandam la classificació del nostre grup amb 9 punts i 3 bones victories consecutives contra tres rivals dels historics, la setmana que ve ens visitará l'equip que ens posa les coses dificils com es el Sant Lluís, una victoria ens deixaria en una magnifica situació.
L'equip ho donara tot per conseguir la victoria.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BONA VICTORIA, SEGUIM AIXÍ.