diumenge, 6 d’octubre del 2013

COPA REGIONAL PREFERENT. SPORTING MAHÓN 0 - FERRE 2.

L'equip de regional entrenat per Pere Vadell, ha conseguit una meritoria victoria per 0 a 2 en el camp de l'Sporting Mahon, un pas més per estar en les semifinals de copa i veure que cada setmana l'equip va a més avui, un rival que es presentava perillós, ja que havia donat algun ensurt ho hem pogut superar, la primera part ha estat de més control per part nostra i hem disposat de fins a 4 clares opcions de gol a part del gol que ha conseguit en Fabri en el minut 38, i es que tot just començar una bona jugada per la banda ha estat a punt de marcar en Fabri que davant el porter ha rematat peró s'ha trobat la pilota quan es cantava gol, poc després una ràpida jugada de helenio quasi ha anotat en Quel Enrich que no ha pogut tocar la pilota be quan anava a rematar, un bon xut de helenio també ha obligat el porter maonés a lluir-se, i un xut de falta de Jose Marqués ha rebotat en el pal, en defensa hem treballat molt be tallant les contres de l'Sporting, només un centre xut que ha tocat en el pal ha donat un serio ensurt, i així ha arribat el gol de Fabri fruit de una passada per la banda que ha quedat en les seves botes i ha creuat al pal llarg, un gol que ha donat tranquilitat de cara a la represa.
Hem sortit concentrats i presionant la sortida de l'equip local, ja que sabiem que ells estirarien lineas, nosaltres hem intentat sorprendre amb més espais i hem disposat de dues bones ocasions per haver resolt abans, l'equip contrari ha tingut uns minuts que s'ha animat i ha creat algun problema, peró hem sabut patir i defensar el resultat, una altra bona jugada colectiva l'ha resolta en Fabri amb un bon gol, en el minut 30 lo que ha provocat que ells ja no tinguessin opció a la remontada, algun intent més per haver pogut anotar, peró el marcador ha acabat be per nosaltres i agafant forma i ritme a mesura que passen els partits, la setmana que ve tocara descansar i després 2 partits seguits a casa per encarrilar la classificació a semifinals, será contra l'At Ciutadella i el Sant Lluís.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER EL GRAN DESGAST I LA VICTORIA CONSEGUIDA.