diumenge, 27 d’octubre del 2013

JUVENIL COPA. FERRE 4 - UD MAHÓN 1.

L'equip juvenil va conseguir una bona i clara victoria per 4 a 1 contra la Unió, el nostre equip va sortit molt fort i en els primers 10 minuts ja va conseguir agafar avantatge, a més del gol que va fer Carlos Febrer en els 6 minuts vam disposar de 2 clarissimes ocasions de gol per haver agafat més avantatge, peró el control va ser nostre l'equip visitant va intentar reaccionar i va deixar més espais, nosaltres amb un poc més d'encert haguessim pogut marcar més gols, el mateix Carlos Febrer va sentenciar el partit amb 2 gols en els minuts 29 i 44 tot just abans del descans lo que va donar l'opció de afrontar la represa amb tranquilitat, peró l'equip va seguir disposant de bones ocasions de gol ja que quan robavem la pilota els agafavem per velocitat amb passades llargues, en Sergi Sansaloni va fer el quart gol nostre, el treball defensiu va ser molt efectiu de nou i no es van concedir gaire ocasions de gol, en el joc directe vam mostrar la nostra superioritat i així poder seguir a dalt.
Les notes negatives del partit van ser els 2 percanços que van sofrir en Sergi Sansaloni que va patir un fort cop en el costat del peu que esperem no sigui res, i Toni Melia que va tenir que quedar per precaució a la clinica Menorca despres de patir un fort cop en el cap, avui ja tenia que tornar i afortunadament no ha estat res, només dir es sort i estiguin be.
ENHORABONA EQUIP SEGUIU, AIXI GRAN DESGAST AHIR, EN UN PARTIT INTENS EN QUE NO VAM BAIXAR ELS BRAÇOS.