diumenge, 6 d’octubre del 2013

JUVENILS COPA. FERRE 3 - UE SAMI 1.

Ahir capvespre l'equip juvenil que entrena en Fonso Rico en la segona jornada de copa va conseguir la segona victoria, per lo que passam a comandar la classificació amb 6 punts, el partit va ser més complicat del prevista ja que l'equip ciutadellenc va estar ben organitzat i va saber acumular gent en la zona mitja dificultant el nostre joc, peró el pes del partit va ser nostre tot i no trobar-nos comodes vam mostrar la nostra superioritat, en els primers minuts vam tenir 2 pilotes llargues que per ben poc no van poder arribar els nostres davanters, peró el Sami va venir amb moltes ganes i hi van posar pressing tot el partit, peró a mesura que van anar passant els minuts el domini va ser nostre en David Pons va conseguir el primer gol en el minut 21, semblava ho teniem encaminat peró en una jugada d'estrategia ens van empatar, haguessim pogut posar-nos en avantatge peró no vam poder convertir un penal, peró l'equip va seguir insistint i així en una bona jugada la va acabar en Sergi Mercadal fent el 2 a 1 que ens permitia anar al descans amb avantage.
En els primers minuts del segon temps vam poder sentenciar amb un gran gol del debutant Adrián Pina, que va ser el definitiu, aixó ens va permetre jugar amb tranquilitat controlant el joc, en un parell de contres rápides haguessim pogut ampliar el resultat, el Sami va seguir amb el seu futbol per dificultar el nostre joc i ens va donar un parell d'ensurts, peró nosaltres amb espais vam poder fer algun gol més.
El més important van ser els 3 punts, davant un rival que havia començat en força i moral, la setmana que ve anirém en el camp del Sant Lluís.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA NOVA VICTORIA, SEGUIU AIXÍ AL.LOTS.