diumenge, 4 de setembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRIOLENSE 1 - FERRE 2.

Gran victoria avui la que han conseguit els nostres jugadors a Mallorca en es camp del Ferriolense per 1 a 2, una victoria merescuda que ja sen's havia resistit en els 2 primers partits i avui després de donar la volta en el marcador durant el segon temps, hem conseguit 3 punts molt importans que donarán tranquilitat molta moral i confiança a tota la plantilla.
Aixi com preveiem ha estat un partit dur desde el principi ja que l'equip local necessitava els punts per haver començat la lliga amb 2 derrotes i han sortit amb molta empenta desde el començament de partit, el nostre equip ben posicionat dins el camp ha esperat per agafar l'esquena a la defensa visitant cercant alguna contra, peró durant els primers 45 minuts ha estat dificil per la gran pressió que ens ha fet el rival a mes el partit sa posat molt complicat en el minut 8 quant el Ferriolense ha conseguit avançar se en el marcador i en els següents minuts ens ha costat sobreposar nos, peró poc a poc hem anat posant nos dins el partit i hem arribat en el descans amb 1 a 0 en contra.
La segona part ha començat molt be per noltros ja que en el minut 3 en Kake ha conseguit l'empat a 1 gol que ha estat clau per el devenir des partit ja que hem agafat tranquilitat en el nostre joc i poc a poc hem anat arribant amb mes perill a la porteria contraria, peró no podiem oblidar el darrera ja que el Ferriolense en atac es perillos amb 2 bons davanters que han obligat a fer molta feina a la nostra defensa i porteria, peró el fruit a la bona segona part que hem fet ha vingut en el minut 28 del segon temps amb un nou gol de Kake que ha conseguit estrenar se per partida doble han donat la volta en el marcador, en els darrers 20 minuts ha tocat sufrir peró l'equip ben ordenat i treballant molt ha conseguit la victoria, que ens deixa amb 4 punts, també hem de destacar la tornada avui de Guel Bosch que ens ajudará amb la seva experiencia.
La unica nota negativa ha estat l'expulsió a falta de 5 minuts que ens privara de tenir en Joan Taltavull el proxim partit a casa contra el Sant Rafel, una llastima i es que el reglament sembla molt extricte per noltros.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA GRAN VICTORIA.