diumenge, 25 de setembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - COLLERENSE 3.

Partit amb molta alternativa, gols i gran intensitat per part del nostre equip que ho ha donat tot avui davant el Collerense en que ha tret un punt 3 a 3, en un partit que amb un poc de sort teniem que haver guanyat sobretot després de veure les 3 bones ocasions que hem tingut en el darrer quart d'hora 1 de Caballo i les altres 2 de Kake, lo mes important es que hem sumat 1 punt una jornada mes i ens colocam amb 8 punts a la zona tranquila, lo mes destacable es la imatge i ganes que hi ha posat tot l'equip durant els 90 minuts.
El partit ha començat molt be per nosaltres ja que li hem posat una bona intensitat desde el començament tinguent el control del joc en aquests primers minuts decidits a cercar el gol, i ja prest hem arribat a l'area rival, peró no ha passat gaire temps perque en Lluís Lopez hagi conseguit el primer gol, que ha servit per tenir tranquilitat, a partir d'aqui hem continuat presionant be la sortida del Collerense amb el perillós i vetera davanter Miquel Angel Espadas, que ha estat el que ha fet el gol de l'empat en el minut 27 en una de les primeres arribades visitants.
Amb el gol visitant fins el final de la primera part el partit ha estat mes igualat i també embarullat amb els dos equips intentant dominar, l'equip visitant amb jugadors mes experimentats cercava l'esquena de la nostra defensa per crear perill, mentre que nosaltres feiem el nostre joc mes directe tocant mes la pilota, peró el marcador ja no ha cambiat fins el descans.
En el començament del segon temps hem tingut la ocasió d'avançar nos amb un penal que han pitat a favor nostre i que ha convertit en Joshua, el gol tenia que servir perque controlassim el joc i les contres visitants, peró sense temps per celebrar la victoria una rápida jugada visitant ha servit perque vingués l'empat, un gol aquest que ha afectat l'equip que ha vist com ens empataven el partit després de anar fent un bon partit, peró el Collerense ha demostrat ser un equip perillós en atac, i en una altra jugada en el minut 23 de la segona part han marcat el 2 a 3, peró a partir d'aqui ha estat quant l'equip no ha baixat els braçós i ha anat per l'empat amb una bona intensitat hem començat a tornar a crear perill, abans del gol de l'empat ja hem avisat, peró ha estat en el minut 29 quant ha arribat l'empat després de una falta que hem centrat dins l'area i que ha introduit un defensa mallorqui.
A partir del gol hem anat a per la victoria, i amb un poc d'encert tenia que caure al nostre favor amb les ja mencionades ocasions de Kake 2 i Caballo, peró el marcador ja no sa tornat a moure i hem tret un punt que es valuós.
Ara la setmana que ve viatjam a Mallorca per jugar en el camp de un rival directe l'Alcudia.
ENHORABONA I FELICITATS A TOTA LA PLANTILLA PER EL GRAN ESFORÇ D'AVUI.