diumenge, 18 de setembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. ALAIOR 0 - FERRE 1.

Gran victoria avui capvespre en es derbi que hem jugat a Alaior, ha estat una victoria agonica per 0 a 1 en el minut 44 de la segona part un gran gol que ha fet en Caballo que d'aquesta manera s'estrena a la 3ªdivisió.
El partit ha estat igualat, peró noltros hem tingut mes control i posició de pilota durant els 90 minuts l'equip local ha creat el perill a pilota aturada en corners i faltes durant la segona part ha estat quant han creat mes perill en aquestes accions.
En el primer temps amb bones combinacions hem creat fins a 3 bones ocasions de perill que el porter local ha aturat, semblava durant aquest primer temps que ens podriém avançar peró no hem estat encertats mentre que l'Alaior ha cercat mes la contra per crear perill.
Els dos equips han disposat de ocasions per marcar, peró just abans del gol que ha marcat en Caballo a 2 minuts del final ja ha avisat amb una pilota en el poste, també haviem tingut 2 bones arribades dins la porteria visitant que no han estat gol per ben poc, i quant s'esperava l'empat final ha arribat el gol de la victoria.
Aquesta es una victoria molt important per el nostre equip que ha guanyat a un rival directe que es queda amb 1 punt, mentre que el nostre equip pot disfrutar de una posició mes tranquila amb 7 punts a la novena posició.
La victoria ens te que donar tranquilitat per afrontár el partit la setmana que ve a casa contra el Collerense.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA, ENTRENADORS I JUGADORS PER AQUESTA BONA VICTORIA.