dimarts, 13 de setembre del 2011

COMENCEN LES COMPETICIONS INSULARS.

En aquest cap de setmana començarán les competicions insulars de fútbol, la primera categoria que es posa en marxa es el juvenil Menorca amb es torneig de copa hi nosaltres i tenim representació amb un jove equip amb ganes de progresar per fer el bot en el primer equip, enguany l'entrenador será en Tati.
Els juvenils Menorca estan encuadrats en el grup b juntament amb Unió, Sporting Mahonés, Penya Ciutadella B i Menorca B, que precisament será el primer rival d'aquest complicat grup amb possiblement els 3 millors equips de la categoria insular.
El debut será aquest dissabte a les 17.00 hores en es camp del Menorca.

Després fins el primer cap de setmana d'octubre no comencen les altres competicions, el dia 1 d'octubre debutará l'equip de regional a la copa, en un camp que aquest any será complicat el del Penya Ciutadella que comptará amb un gran equip per conseguir la copa i després a la lliga, juntament amb noltros en el grup B hi tenim, CE Alaior B, CCE Sant Lluís, UD.Mahón i el mencionat Penya Ciutadella.

El següent cap de setmana dia 8 començarán les copes infantils, en que hi tenim un representant a cada lliga, copa 98 i copa 99.

Per el cap de setmana del 15 d'octubre será el torn per els cadets que jugarán la competició de lliga juntament amb altres 12 equips per jugar un total de 22 jornades.

També el cap de setmana de 15 d'octubre començarán els 2 equips alevins a la competició de copa, aquest any tots els alevins la jugarán amb la modalitat de fútbol 7, aqui hi tindrém 2 equips, 1 de 2ón any nascuts el 2000 i 1 de 1er any nascuts el 2001, cadascun jugarán amb els de la seva edat.

Per la competició benjami encara falta que es faci el calendari, començarán els dies 22 o 29 d'octubre, aqui també tenim 2 equips.