diumenge, 4 de setembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - SP.CIUTAT PALMA 3.

Avui migdia hem perdut en el debut a la lliga nacional per 1 a 3 contra l'Sporting Ciutat de Palma un equip mes experimentat que noltros i amb mes envergadura ha sabut aprofitar les seves ocasions.
Ens ha costat entrar en el partit, potser per els nervis de debutar a casa i tenir a tota la plantilla nova, cosa que ha aprofitat l'equip mallorqui per avançar-se en el minut 12, amb el gol hem passat uns minuts dificils cosa que ha aprofitat l'equip contrari per pressionar amb intensitat el migcamp, peró a partir del minut 20 hem anat entrant mes en joc i arribat mes a porteria aprofitant la rapidesa dels nostres extrems i puntes, en Dani Verdú ha tingut una arribada fins l'area i poc després ha vingut la millor jugada quant en David Pons per ben poc no ha conseguit el gol, fins el final del primer temps el partit ha estat igualat amb mes arribada per noltros i lo millor un empat hagués estat un resultat just en aquest primer temps.
El segon temps ha començat amb una jugada que ha estat clau per el devenir des partit ja que ens han marcat el segon gol i ha costat molt recuperar-nos i el Ciutat de Palma ha aprofitat la seva experiencia per anar controlant es partit fins que una bona jugada per la banda d'en Dani que ha forçat un penal, que després ha convertit n'Alex Bruño per posar emoció en el partit, hem intentat anar a cercar el gol de l'empat pero davant ens hem trobat un equip molt fort i ben colocat que ens ha complicat molt les jugades d'atac i en canvi en el minut 30 del segon temps en una contra han sentenciat marcant el tercer gol, a partir d'aqui fins el final de partit ho hem intentat de totes les maneres peró sense trobar la porteria, hem dispusat de 1 arribada en els minuts finals.
A poc a poc anirém agafant el ritme de la competició i agafant experiencia i arribarán els resultats, anims no passa res.