diumenge, 25 de setembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. PORTMANY 3 - FERRE 2.

Avui migdia els juvenils de lliga nacional han jugat a Eivissa en el camp del Portmany, el resultat ha estat 3 a 2 i hem de destacar que a pesar de la derrota avui l'equip ha donat una bona imatge demostrant que poc a poc l'equip va a mes i prest tindrém resultats d'aquest treball.
En el minut 7 de partit el Portmany ja ha tingut el partit de cara amb un gol de Marc Fraile que ha estat el nostre botxi ja que ha estat l'autor dels 3 gols, amb el gol en contra l'equip sa refet i hem pogut contenir el perill rival, a mes de poder tenir arribades en cert perill, ha estat en el minut 27 quant n'Alex Bruño ha conseguit empatar, un gol que mostrava una altra cara avui de l'equip ja mes posat dins la categoria.
Amb el marcador igualat hem arribat al descans, el segon temps ha començat amb mes insistencia del Portmany per desnivellar el marcador i en el minut 15 i 24 de la segona part ens han marcat 2 gols que han deixat el 3 a 1 que semblava definitiu, peró els jugadors han seguit insistint amb serietat i desgast fisic per posar emoció en el partit amb un gol de Fabri en el minut 30 de la segona part que ha deixat el partit obert per el darrer quart d'hora, en que amb confiança hem anat a per l'empat fins el darrer minut disposant d'alguna arribada, peró l'equip local ha estat ben tancat per aturar el perill.
Tot i la derrota avui l'equip ha competit be davant un bon equip mostrant que esteim en una bona linea.