diumenge, 25 de setembre del 2011

JUVENILS B. COPA. FERRE 3 - SP.MAHONÉS 4.

Derrota ahir dels juvenil b contra l'Sporting per un ajustat 3 a 4, un partit que en tot moment van disputar els nostres jugadors tot i posar se el partit en contra en el minut 8, no van baixar els braços i van seguir insistint durant el primer temps amb algunes ocasions per empatar, mentre que l'equip maonés cercava sentenciar en una contra.
El marcador no es va moure fins el descans i just començar el segon temps quant semblava que podiem apretar de valent per conseguir la igualada l'Sporting va marcar el 0 a 2 en el minut 50 un gol que semblava definitiu, peró ahir en una bona actitud de tot l'equip van continuar insistint fins el darrer minut i van escurçar distancies en el minut 11 de la segona part un gol que va fer en Toni Florit.
Peró una vegada mes quant ens vam posar dins el partit 4 minuts després l'equip maonés va marcar el 3 gol, que per uns moments va fer mal ja que van passar a tenir el partit controlat i mes quant en el minut 24 de la segona part en una contra ens marcaven el quart gol, que semblava totalment definitiu.
Peró en el minut 32 de la segona part en una jugada embarullada l'Sporting es va marcar un gol en propia porta que va tornar a donar emoció per el darrer quart d'hora, es van crear 2 bones ocasions abans que a falta de 2 minuts ens pitassin un penal a favor, que va servir per deixar el definitiu 3 a 4 en el marcador, ho vam provar peró no ens va quedar temps per fer l'empat.
Tot i la derrota ahir l'equip va mostrar una bona actitud i segur que si seguim aixi ens trobarém prest amb un resultat positiu.