diumenge, 11 de setembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - SAN RAFAEL 2.

En el partit que hem disputat avui capvespre corresponent a la quarta jornada de lliga hem perdut per 0 a 2 contra el San Rafael un marcador massa abultat per lo que hem vist damunt es camp peró l'experiencia de l'equip eivissenc ha estat determinant perque quant s'han trobat amb el marcador a favor controlassin es partit.
Durant la primera part el partit ha estat bastant igualat i nosaltres hem conseguit aturar les embestides en atac de l'equip visitant ens ha obligat a fer un gran desgast ja que davant teniem un dels equips mes forts fisicament i amb mes envergadura per lo que per alt era gairebé impossible guanyar-lis cap pilota pero amb ordre i molta lluita hem contingut les jugades mes perilloses, per part nostre hem tingut 2 arribades amb cert perill en el primer temps, la mes clara de Kaké després de una gran jugada de Guel Bosch, peró ha sortit fora, hem arribat amb un valuos empat en el descans.
Durant els primers 20 minuts del segon temps l'equip ha estat molt posat dins el partit no hem disposat de massa ocasions clares pero estavem controlant el joc pero el San Rafel despres de una contra rapida ha fet mal i ells amb la seva veterania s'han tancat be en defensa i ha costat crear perill tot i que ho hem provat de totes les maneres en el minut 30 de la segona part ha arribat la gerra d'aigua freda i despres de una jugada enbarullada han marcat el 0 a 2 definitiu, encara hi hauriem tingut temps de posar emocio en el partit si un gran xut de fora de l,area no hagues tocat en el pal, en definitiva una llastima.
Ara la setmana que ve tindrem un interessant derbi a Alaior una motivacio extra per conseguir la victoria.